top of page

Načrtujete  rojstnodnevno zabavo za vašega malčka? Morda je  domov povabil celo četico svojih nadebudnih prijateljev? Ali pa bo praznoval v svoji skupini v vrtcu ali šoli? Morda ste goste povabili na piknik, v lokal, gostilno, pizzerio? Ne veste kako bi zaposlili toliko otrok, da vam ne obrnejo cele hiše naokrog? Bi jim radi ponudili nekaj zabavnega in atraktivnega? Rojstni dan, ki se ga bodo skupaj z vami zapomnili za celo življenje?

Potem ste na pravem mestu...

 

Rojstnodnevne animacije se lahko izvajajo na prostem ali na notranjih prizoriščih. Program sestavimo skupaj z naročnikom, glede na starost in število otrok, glede na prostorske danosti, glede na želje slavljenca itd... Izbirate lahko med vsemi možnostmi navedenimi na tej spletni strani.

 

Rojstnodnevni program običajno sestavljajo:

- zabavna, klovnska predstava, v kateri sodelujejo praktično vsi otroci. Posebna pozornost pa gre seveda slavljencu. Predstava traja od 30 do 60 min, odvisno od starosti otrok in poprejšnjega dogovora. 

- po izvedeni predstavi sledi animacijski del, kjer lahko izbirate med animacijo z baloni ali cirkuškimi delavnicami ali milnimi mehurčki.

 

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo po telefonu 041-219-349 ali na emailu: teatercizamo@yahoo.com

 

 

ROJSTNI DAN

bottom of page