top of page

DEKORACIJE Z BALONI

Dogodki, poroke, obletnice, otvoritve, rojstni dnevi, razprodaje, sejemske prireditve, športna tekmovanja, novo leto, božič, pustovanje, valentinovo, noč čarovnic, velika noč....

Z dekoracijami iz balonov  lahko še dodatno zaznamujemo in poudarimo trenutke v življenju, ki nam bodo za vedno ostali v spominu.

Z njimi lahko prostor zapolnimo ali pa ga popolnoma preoblikujemo.

Dekoracije iz balonov so lahko živahne, pisane in vesele ali pa umetniško elegantne.

Morda boste z živahno balonsko dekoracijo presenetili prijatelja za 50 rojstni dan? In mu v ključnem trenutku praznovanja na glavo posadili še domiselno zabavno balonsko krono, ki bo poudarila njegove življenske dosežke ali pa zanimive hobije?

 

Morda boste z okusno, barvno usklajeno, elegantno "čipkasto" balonsko dekoracijo, sicer vsakdanji prostor preoblikovali v prizorišče stilno usklajene poroke, ki se je bosta ženin in nevesta spominjala celo življenje? In boste čez leta ogledovali fotografije, kako se jima je med prvim poročnim plesom na njuno presenečenje izpod stropa na glavo vsulo na desetine rdečih srčkov iz balonov?

 

Ali pa boste na rojstnodnevni zabavi svojega petletnika vrt okrasili s pisanimi dvometrskimi klovni iz balonov in za povrh najeli še klovnsko predstavo, ki bo zaposlila nadebudnega slavljenca in njegove prijateljčke, še preden obrnejo okrog celo hišo..

Morda želite svoje kupce opzoriti, da se v vaši trgovini te dni dogaja nekaj prav posebnega?

bottom of page