top of page

GRUNF

Grunf teater Cizamo

Grunf je grbavec že od rojstva. Ker so se ga starši sramovali, je svoje otroštvo večinoma preživel doma, sam za štirimi stenami. Od tod tudi njegovo nekoliko nenavadno, malo neprilagojeno obnašanje in problemi v komunikaciji, ter velika ljubezen do drugačnih hišnih ljubljenčkov, ki jih s seboj prevaža kar v starinskem otroškem vozičku.
Vendar je Grunf navkljub izgledu, prijazno in milo bitje. Še posebej rad se igra z otroci, katerih družbo je pogrešal še v času svojega odraščanja. Rad jim predstavi svoje živalske ljubljenčke, še rajši pa jim iz modelirnih balonov naredi kakšnega duhca, strahca ali strašljivo naglavno kapo.

Animacija se lahko izvaja na prostem ali na notranjih prizoriščih. Čas trajanja nastopa  je običajno 90 minut ali po dogovoru.

ČAROVNIK GANDOLF

čarovnik Gandolf teater Cizamo

Gandolf je čarovnik na hoduljah, visok več kot tri metre. Ker je dobri čarovnik, se dobro razume z vsemi gledalci. Še prav posebej ima rad očiščevalno moč ognja. Večkrat načeluje pri različnih čarovniških srečanjih, kamor pride s svojo magično gorečo rdečo palico, v svojem zašiljenem čarobnem klobuku pa skriva pravi mali čarobni ognjemet.

Animacija se lahko izvaja na prostem ali na notranjih prizoriščih.
Čas trajanja nastopa na hoduljah je običajno 90 minut ali po dogovoru.

A BUUUUU !

čarovnik Gandolf teater Cizamo

​ 

Na videz strašna, v resnici pa ne preveč bistra in ne preveč pogumna duhova se potikata naokrog. Najrajši se postavljata pred otroki in jih  "izzivata", še posebej manjše od sebe, pri čemer pa ponavadi potegneta kratko. Videli boste strašno žongliranje z odrezanimi otroškimi glavicami, strahotno žongliranje z noži in mešanje strašne pijače. Ognjevit konec z baklami in bruhanjem ognja.

Predstava se izvaja na zunanjih kot tudi notranjih prizoriščih, pri čemer je potreben prostor v minimalnem obsegu 4x5 m. Predstava je primerna za otroke od 3 leta starosti dalje. Nastopata duhova. Čas trajanja predstave 35 minut.

bottom of page